NY BLOG 2017 – Ny inspiration og masser af gode råd om snit, farver, stil og makeup.             Se også hvad jeg går og laver på facebook eller instagram

MAKEOVER – se før/efter billederne

FØR

Before1  makeup3

 

EFTER

 

TF003    TF006TF001

 

Mette har før brugt mange bluser til både bukser og nederdele som gav hende en firkantet figur. Den lyse bluse og de sorte bukser gør at Mette bliver “delt” i 2 og derved ser lavere og brede ud.

Mette er meget udadvent og elsker farver og mønster, så derfor har jeg valgt tøj som fremhæver hendes stil og personlighed. Kjolerne slanker og de lodrette linier gør Mette højere og slankere. De 2 kjoler kan bruges med bukser sammen med støvletter. Eller med strømpebukser og høj skaftet støvler eller selvfølgelig også med sko som på billedet.

Foto: Timeglas Foto     Tøj: Magasin Lyngby Storcenter Styling/Makeup: Sanni Lundberg

 

Se alt det nye lækre tøj i det nye magasin fra Lyngby Storcenter. Jeg har stylet hår og makeup.

FullSizeRender

IMG_8090 IMG_8097 IMG_8098  FullSizeRender FullSizeRender      FullSizeRender

 

Jeg er blevet skønhedsekspert i Lyngby Storcenters nye magasin. Se her nogle af mine beauty favoritter og tips:

IMG_8103

MAKEOVER – se før/efter billederne

Before4   makeup4

 

EFTER

TF009   TF012   TF015

Janie har brugt for stort og poset tøj, for at gemme sin figur. Det gjorde at hun så meget større ud end hun i virkeligheden var.

Den nye Janie har fået bukser der sidder perfekt og som hun føler sig rigtig godt tilpas i. En super flot tunika, som faktisk slanker. Herefter sorte bukser og en sød bluse der har fokus på overkroppen og som skjuler de brede hofter.

Foto: Timeglas Foto     Tøj: Compagny Lyngby Storcenter  Styling/Makeup: Sanni Lundberg

fashion2

Jeg har tænkt over hvor mange tilbud der er til jer med selvstudier, hvor du kan studere bøger, online kurser, magasiner m.m. Og ja rigtigt, vi skal jo have ny inspiration et sted fra, men hvorfor ikke få præcis den hjælp der passer til dig, så du udnytter din TID og bruger den på det, du er bedst til.

Drømmen må jo være at have det rigtige tøj i garderoben, så du hver morgen let kan sammensætte et nyt og lækkert sæt tøj, som du føler dig top lækker i.

Du kan få din egen personlige stylist til at komme hjem til dig eller vi kan mødes i butikker, hvor du udnytter din tid optimalt. Du lærer: HVAD KLÆR DIG OG HVAD VIL VÆRE PERFEKT TIL DIG?

HER FÅR DU TIPS TIL FORÅRET

Fashionfashion1

Bukser med vidde og skjorte i bløde materialer giver et feminint look.

  • Fremhæver din talje
  • Bukserne skal sidde til på måsen og derved giver det dig slankere lår og mås.
  • Tone i tone  farverne gør dig optisk længere og slankere

Figursyet vest giver et klassisk look

  • Vesten fremhæver taljen og slanker – lige meget hvilken figur du har
  • Brug den alene til fest
  • Brug den med en tynd transparent bluse eller en flæsebluse under

Er du en af dem der gerne “lige” vil tabe lidt på mave, lår, mås eller andet?

Det gælder om at være tilfreds med den krop vi nu engang har fået, og det bliver du ved at have det rigtige tøj på.  Det er ikke vægten eller maven der bestemmer, om du ser brand god ud!

Det betyder ALT at have det rigtig snit, farver og pasform på tøjet, for det giver dig større tilfredshed, så du føler dig ekstra godt tilpas og får derved mere selvtillid og energi.

Book mig på 24 90 99 00 eller send mig en mail på stylist@sannilundberg.dk. Det koster 2.400 kr for 3 timers personlig shopping og så slipper du får fremtidige fejlkøb og sparer derved tid og penge.

 Priser