Bliv den bedste udgave af dig selv

Kundeevent og Mersalg!

Inviter dine bedste kunder til en indbringende og inspirations rig aften i din butik til glæde for både dig og dine kunder. Du betjener kasseapparatet, jeg giver professionel rådgivning til kunderne.

Kunderne inviteres ind i butikken hvor jeg starter med et kort oplæg.

Herefter yder jeg professionel stylist rådgivning og finder tøj ud fra kropsform, type, stil og farver m.m.

  • Kunderne får tøj med hjem der fremhæver deres figur og deres personlige stil. Jeg forvandler på den måde dine kunder til stilbevidste powershoppere!
  • Kunderne får inspiration af hinanden ved at se hinanden prøve tøj og de har en fest ved prøverummene.
  • Skab stærke kunderelationer gennem personlig styling. Glade kunder siger det videre! Ved at tilbyde dine kunder en fantastisk aften, hvor de bliver klogere på deres stil og får en højere kropsbevidsthed, får I et tættere forhold til jeres kunder. Giv dine kunder en spændende og inspirationsrig aften, de vil tale længe om.

Der er også mulighed for at lave en stylistdag i butikken.

Vil du høre nærmere så kontakt mig på 24909900.

Få her et indblik i, hvem jeg tidligere har arbejdet sammen med.

Se prisliste her.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det siger kunderne:

Kære Sanni

1000 tak for en fantastisk aften Sanni. Som altid er det en kæmpe succes når du gæster Vores butik ????????
Vi glæder os allerede til næste arrangement.

By Emma

Hej Sanni

”Tak for en rigtig sjov aften – det var virkelig sjovt at prøve og Sanni var bare så sød! 

Jeg synes at Sanni gav nogle rigtige gode råd om dels. farvesammensætning, mønstre og hvilke beklædninger man kunne bruge for f.eks. at skjule de ekstra kilo med blikfang. Lag på lag for at virke længere og så var jeg helt vild med det tøj hun fandt til mig i Designersmarket! Skoene fra Skoringen var bestemt også et kæmpe hit og jeg skal HELT sikkert en tur til RingStedet næste gang jeg skal shoppe tøj 🙂

Endnu engang tak for en god oplevelse :)”

Charlotte – event Ringstedet

”Det var super godt. Har fået så mange gode råd om at mixer farver og mønstre samt generelt om at turde prøve noget nyt. Er allerede begyndt på at bruge rådene og har det så godt i de nye stilarter. Har faktisk give mig mod på at vise mere af mig selv og bare give los . føler mig godt tilpas og mixer mit tøj herhjemme anderledes nu samt bruger mine smykker mere allerede på nye mådet også.”

Karina – event Ringstedet

”Jeg vil gerne sige tak for, at I valgt mig til at stå model for jer og mange tak for en rigtig fed oplevelse og udfordring. 

Det var en fed oplevelse og jeg er glad for at jeg fik lov til at være med og fik muligheden for at vise andre, hvordan tøj det kan sætte sammen og vise, hvor lidt der skal til for at man kan komme til at se anderledes ud..

Fik rigtig meget ud af det og er begynde at tænke anderledes nu omkring, hvordan jeg sætter tøj sammen og hvordan jeg ligger min make up og jeg kunne bruge rigtig mange af de ting som Sanni sagde.”

Dorthe – event Ringstedet