Professionel Stylist og Makeup artist

Søger I en professionel makeup artist? Uanset hvilken opgave I skal have løst er I velkomne til at kontakte mig uforpligtende for at høre, hvordan mine kompetencer matcher netop jeres behov.

Makeup Artist – Referencer

Såfremt I overvejer at benytte mig som makeup artist er I meget velkommen til at se under mine referencer, hvoraf en række af de opgaver, jeg har løst som makeup artist, fremgår. Endeligt er I meget velkomne til at følge med på min blog, der er opdateret med de opgaver jeg netop arbejder på eller har løst som makeup artist.

Makeup Artist – Priser

Prisen på mit arbejde som makeup artist kan variere noget alt efter hvilken type opgave I skal have løst. Under prisliste fremgår de fleste priser på mit arbejde som makeup artist. Såfremt I har spørgsmål eller I ønsker et konkret tilbud, er I meget velkomne til at kontakte mig på telefon 2490 9900 eller her.

Styling til fotoshoot

Som professionel makeupartist og stylist arbejder jeg blandt andet med fotoshoot til reklamer, Magasiner og tv programmer.

Jeg sætter både hår og lægger makeup samt finder det rigtige tøj og accessories. Jeg tager udgangspunkt i de signaler du gerne vil sende med din reklame og gennem styling får jeg det helt rigtige udtryk frem.

Jeg sørger for at modellen tager sig dejlig ud, og at dine varer kommer til deres ret. Få det bedste ud af foto shootet med professionel reklame styling.

Styling til reklame

Jeg er uddannet stylist og makeup artist og har erfaring med at få det rette udtryk frem under reklame styling. Jeg står for både hår, makeup, tøj, smykker med mere og sørger igennem reklame styling for at model og vare matcher hinanden og har det helt rigtige udtryk.

Uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte mig for en snak om reklame styling eller makeup, og jeg står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Ring til mig nu på telefon 24 90 99 00.

Det siger kunderne:

”Jeg oplever Sanni som en dygtig make-up artist, med gå på mod og dejlig energi. Vi udgør altid et godt team uanset om vi har med privat personer eller professionelle at gøre. Sanni er også god til at finde regi/tøj til en bestemt opgave. Jeg kan varmt anbefale Sanni.”

Fotograf Rikke Steenvinkel Nordenhof