I er nogle veninder, som skal have en hyggelig eftermiddag eller aften sammen. Eller du skal bare se lidt ekstra godt ud en aften. Det kan f.eks. være

  • Polterabend arrangementer med stilarrangement, garderobetjek, makeupkurser
  • Du skal måske til bryllup, på foto5forretningsrejse, jobsamtale e.l., og vil gerne føle dig ekstra godt tilpas
  • Bytte-tøj aften, hvor du og dine veninder mødes og bytter tøj med hinanden, og jeg hjælper jer med I får tøj med hjem, som passer til jeres stil.
  • Kundeaftener for butikker: Foredrag hvor jeg fortæller om stil og snit, hjælper butikkens kunder/personale med at finde det der klæder dem.

 Husk, du kan altid kontakte mig her for et uforpligtende tilbud til lige netop dine behov.

Kunderne siger:

Kære Sanni
Jeg vil bare sige 1000 tak for et fantastisk stil arrangement, du leverede. Alle var så begejstrede og de roste dig til op over skyerne, og du var fantastisk til at få det bedste frem i os alle.
Sød, smilende, positiv og super dygtig er du også. Meget professionel og man var ikke i tvivl om hvor dygtig du er til dit fag.

Det var så godt, at du kom med og sagde og forklarede og gav alle dine gode råd og fif til os alle sammen. Det har virkelig sat noget i gang, kan jeg love dig for.
Jeg har kun ros til op over skyerne til dig fra mig og så sandelig også fra dem alle sammen.
Tak for du havde tid og lyst til, at komme forbi mig og gøre min fødselsdag endnu mere fantastisk. Det er en af de bedste dage i mit liv.
Kh Bettina Mikkelsen, Farum
Hej Sanni!
Tak for en super fin, lærerig og inspirerende aften – jeg har fået et væld af positive tilbagemeldinger…….det syns jeg bare lige, at du skulle vide:-)
Rigtig god weekend:-)
Dbh. Mille

Hej Sanni.

Tusinde tak for dit bidrag til min søsters polterabend. Du var en overvældende succes J.

Der bliver snakket makeup mellem alle veninderne nu som aldrig før og jeg har selv afprøvet flere af dine tricks og er rigtig glad for at have fået opdateret min teknik.

Synes bare du skulle have den flotte respons på eftermiddagen hos os.

Rigtig god arbejdsvind og tak igen.

MH

Pernille Højgaard Schrøder

Konsulent, coach og terapeut

makeup2makeup3

 

Fotograf iPERSPEKTIV: http://iperspektiv.dk/