Events

I er nogle veninder, som skal have en hyggelig eftermiddag eller aften sammen. Eller du skal bare se lidt ekstra godt ud en aften. Det kan f.eks. være

 • Polterabend arrangementer med stilarrangement, garderobetjek, makeupkurser
 • Du skal måske til bryllup, på
  forretningsrejse, jobsamtale e.l., og vil gerne føle dig ekstra godt tilpas
 • Bytte-tøj aften, hvor du og dine veninder mødes og bytter tøj med hinanden, og jeg hjælper jer med I får tøj med hjem, som passer til jeres stil.
 • Kundeaftener for butikker: Foredrag hvor jeg fortæller om stil og snit, hjælper butikkens kunder/personale med at finde det der klæder dem.

 Husk, du kan altid kontakte mig her for et uforpligtende tilbud til lige netop dine behov.

Udtalelser:

Bettina Mikkelsen
Læs mere
Kære Sanni

Jeg vil bare sige 1000 tak for et fantastisk stil arrangement, du leverede. Alle var så begejstrede og de roste dig til op over skyerne, og du var fantastisk til at få det bedste frem i os alle. Sød, smilende, positiv og super dygtig er du også. Meget professionel og man var ikke i tvivl om hvor dygtig du er til dit fag.

Det var så godt, at du kom med og sagde og forklarede og gav alle dine gode råd og fif til os alle sammen. Det har virkelig sat noget i gang, kan jeg love dig for. Jeg har kun ros til op over skyerne til dig fra mig og så sandelig også fra dem alle sammen.

Tak for du havde tid og lyst til, at komme forbi mig og gøre min fødselsdag endnu mere fantastisk. Det er en af de bedste dage i mit liv.

Kh Bettina Mikkelsen, Farum
Mille
Læs mere
Hej Sanni!

Tak for en super fin, lærerig og inspirerende aften – jeg har fået et væld af positive tilbagemeldinger…….det syns jeg bare lige, at du skulle vide:-)

Rigtig god weekend:-)

Dbh. Mille
Pernille Højgaard Schrøder
Læs mere
Hej Sanni.

Tusinde tak for dit bidrag til min søsters polterabend. Du var en overvældende succes J.

Der bliver snakket makeup mellem alle veninderne nu som aldrig før og jeg har selv afprøvet flere af dine tricks og er rigtig glad for at have fået opdateret min teknik.

Synes bare du skulle have den flotte respons på eftermiddagen hos os.

Rigtig god arbejdsvind og tak igen.

MH

Pernille Højgaard Schrøder

Konsulent, coach og terapeut
Tidligere
Næste

Brudemakeup og hår

Brudemakeup og hårsætning – bliv skøn til den store dag

Brudemakeup og hårsætning – bliv skøn til den store dag

Få lagt en skøn brudemakeup af professionel stylist og makeup artist. Jeg fremhæver alle dine fortrin med den perfekte brude makeup, så manden i dit liv taber kæben, når han ser dig til jeres bryllup.

På din bryllupsdag er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og har det godt med dig selv. En brudemakeup får dig til at føle dig som en million og gør, at din udstråling er superflot på den store dag.

Du får lavet hår og makeup hjemme hos dig selv på dagen og du bliver sikker på at få et look, hvor din brudemakeup passer til håret og omvendt.

Når du bestiller en brudemakeup og håropsætning, får du en prøve med i købet, så vi er sikre på at ramme det rigtige look til din bryllupsdag. En brudemakeup med håropsætning koster 4.000 kr. Husk at bestille din brudemakeup i god tid, så der også er tid til prøven inden brylluppet.

Brudemakeup til en favorabel pris

Jeg lægger brudemakeup og håropsætninger på piger på hele Sjælland – og du er altid velkommen til at ringe til mig på telefon 24 90 99 00 og få en uforpligtende snak om hår og makeup til din store dag.

Udtalelser:

Charlotte
Læs mere
Hej Sanni

Wau, hvor blev det en fantastisk bryllupsdag 🙂 Hår og make up holdt til dagen efter, hvor gæsterne spurgte om jeg havde siddet op og sovet de 5 timer vi sov;) Aldrig har jeg fået så mange “Wauu’s”, som den dag. Nikolaj græd da han så mig i kirken, og forloveren sagde: Ja, så kom du ind i kirken og lignede lige en 7-8 millioner:)Det var det helt perfekte hår, og det helt perfekte make up, som bare fik mig selv frem, i den bedste version. Samtidig var det en fornøjelse til både prøven og på selve dagen, at være i dit dejlige selskab, det er ærgerligt man “kun” blir gift een gang;) Jeg må finde en undskyldning en dag, for at skulle have sat festhår og makeup:)

De kærligste hilsner

Charlotte
Karin
Læs mere
Kære Sanni

Sender dig så mange søde tanker ❤️det var dig der gjorde mig smuk.. tak for det 👌

Du er en helt fantastik dygtig stylist, mit bryllup startede allerede samen med dig og dit dejlige selskab 💕Du er jo også helt fantastik selv ❤️ Man får en dejlig oplevelse med dig 👌ved bare du kan dit arbejde og så er du både sød og behagelig at være sammen med

Kh Karin, Fredensborg
Mira
Læs mere
Kære Sanni

Tusinde tak for den fantastiske smukke styling du gav mig i lørdags. Jeg fik virkelig mange komplimenter for både makeup og hår, som sad perfekt hele dagen og natten. Igen mange tak for, at du kunne komme ud til Marienlyst med så kort varsel. Min veninde og jeg hyggede os rigtig meget under stylingen med masser af grin – det var super hyggeligt!

Jeg anbefalede dig meget til de kommende brude, der var til brylluppet 😉

Kærlig hilsen

Mira
Pernille Olesen
Læs mere
Kære Sanni

Jeg vil gerne sige dig et stort TAK, for det flotte resultat med hår og makeup, der gjorde min bryllupsdag helt perfekt.

Jens var mundlam, da jeg trådte ind i kirken og han var rørt. Han syntes, jeg var så flot og ligeså gjorde alle gæsterne.

Jeg pudrede næsen en eneste gang, og ellers så jeg ud, som du forlod os – helt fantastisk.

Jeg havde i farten glemt makeupfjerner og hårbørste, så næste morgen på hotellet, sad makeuppen fortsat og håret kunne jeg lige stryge tilbage i en knold – så cool 🙂

Du er virkelig en fremragende stylist og kan få en helt almindelig pige til at ligne en prinsesse. Ja, der var faktisk en som sagde, at jeg så helt kongelig ud, da jeg kom op ad kirkegulvet – skønt.

Tak for dit arbejde SANNI. Du vil helt sikkert blive anbefalet, og jeg ved, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg skal til stor fest en dag og være rigtig pæn.

God sommer!!!

Kh Pernille Olesen – Tårnby
Joan
Læs mere
Dorthe var jo SÅ smuk ???? hun fik rigtig mange komplimenter…den sødeste fra gommen som i sin tale sagde:

“Da du kom ind i kirken gik det lige i hjertet, og som alle kunne se gik hjertet til øjnene”

Han var meget rørt da han så sin smukke brud ????

Endnu engang tak for at gøre dagen perfekt….jeg får overført penge i aften.

Kærlig hilsen
Joan
Maja Severini
Læs mere
Kære Sanni

Tak for det utroligt smukke hår og den super flotte makeup, du lavede på mig den 11/6. Alt sad perfekt hele dagen – og natten med! Tak for dit søde væsen og at du lyttede til mine ønsker.

Kærlig hilsen Maja Severini
Liv
Læs mere
Hej Sanni

Du kan tro dagen var fantastisk! Fuldstændig perfekt – alting gik som det skulle og jeg følte mig smuk hele dagen. Vi fik begge en masse komplimenter og både hår, makeup og kjolen sad som den skulle hele natten gennem mange timers fest og dans lige til den lyse morgen!

Jeg sender et par billeder til dig.

Mange mange mange tak for din kæmpe hjælp! Det var virkelig fantastisk og super flot det hele.

Mvh. Liv
Isabel
Læs mere
Hej Sanni

Jeg vil igen sige TUSIND tak for den super flotte make-up du lagde på mig, og det super fine hår du fik sat – jeg fik mange rosende ord fra gæsterne 🙂

Bestemt også en stor tak for din akutte hjælpe med pigerne – de var da vist på nippen til at blive klippet skaldet 😉

Vi havde en fantastisk dag <3 og det var du med til at gøre den, da jeg følte mig så godt tilpas med både hår og makeup.

Jeg vil bestemt hevise dig til andre – og forhåbentlig ses vi igen ved en anden festlig lejlighed 🙂

Knus Isabel Kouyoumdjian
Helle
Læs mere
Hej Sanni. Bare en lille opfølgningshilsen herfra, da der blev lidt “travlt” lige inden du tog af sted, og jeg gerne ville nå at vise dig hele looket 🙂

Ville bare sige tak endnu engang for make-up og opsætning af hår den 2. april – du fik meget ros for dit arbejde i løbet af dagen, og det holdt så fint indtil ud på de små timer! Vi havde en så skøn dag, og nu glæder vi os til at nyde alle billederne!Jeg er nødt til at prøve “min personlige stylist” en anden gang; det var en fornøjelse 🙂 Held og lykke med din mands fødselsdag og cocktailparty’et.

Hilsen Helle.
Tina Jensen
Læs mere
Hej Sanni.

Vi havde en fantastisk dag og dejlig fest og jeg har aldrig fået så mange komplimenter før. Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg fandt dig på nettet. Hvis jeg hører om nogle der har brug for hjælp til tøj, makeup eller hår, så vil jeg altid anbefale dig.

Kærlig hilsen fra Tina Jensen, Roskilde
Jannemieke
Læs mere
Hej Sanni!

Mange tak fordi du kunne træde til med så utrolig kort varsel – og jeg blev bare så fin og glamourøes, at det var helt utroligt. Folk var dybt imponeret over dit arbejde, så jeg kommer selvfølgelig at anbefale dig til højre og til venstre 🙂

Vi havde ellers en utrolig fin og smuk dag, som faktisk overgik alle vores forventninger 🙂

Hvis du vil se et billede fra brylluppet, så ligger der et ud på min facebook fanside: vintagefashion.dk – vil du have et billede tilsendt, så kan jeg også finde ud af det 🙂

Jeg håber, at vi tales ved en anden gang, det var en fornøjelse at møde dig 🙂

Bedste hilsner, Jannemieke
Lise
Læs mere
Hej kære Sanni

Vil lige sende dig en kæmpestor TAK for din indsats til mit bryllup den 23. juni. Jeg væltede mig i komplimenter hele dagen og aftenen – eneste problem var, at jeg måtte forny læbestiften tit, fordi min mand hele tiden kyssede på mig! :o) Dejligt.

Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre og vil også meget gerne bruge dig igen selv til andre gode anledninger – nu har jeg jo også anskaffet mig håret!

De allerbedste hilsener
Lise – før Schou Larsen, nu Schou Bredvig :o)
Maria Svaneborg
Læs mere
Hej Sanni

Jeg havde en fantastisk dag og følte mig helt speciel i kjole og meget flot hår og make-up. Du kan tro jeg fik mange kommentarer! Tak for dit flotte arbejde og fordi du var med til at gøre dagen speciel for mig.

Maria Svaneborg
Tidligere
Næste

Polterabend

 • Stilarrangement hvor alle får tips og inspiration til at blive den bedste udgave af sig selv
 • Garderobetjek for bruden og stylingtips til jer andre der er med
 • Makeup kursus hvor jeg bruger bruden som “model” og giver jer alle mine tips og tricks
 • Få ny inspiration og prøv noget anderledes berigende på en polterabend!

Det siger kunderne:

Pernille Højgaard Schrøder
Læs mere
Hej Sanni

Tusinde tak for dit bidrag til min søsters polterabend. Du var en overvældende succes J.

Der bliver snakket makeup mellem alle veninderne nu som aldrig før og jeg har selv afprøvet flere af dine tricks og er rigtig glad for at have fået opdateret min teknik.

Synes bare du skulle have den flotte respons på eftermiddagen hos os.

Rigtig god arbejdsvind og tak igen.

MH Pernille Højgaard Schrøder
Konsulent, coach og terapeut

Makeup kurser

Vil du gerne blive bedre til at lægge din egen makeup?

Jeg kan hjælpe dig med et personligt makeup kursus for dig og dine veninder:

 • Teknikker til hvordan du kan lave en perfekt og holdbar makeup til hverdag og fest
 • Inspiration til nye farver, forskellige makeupper og de seneste trends
 • Tips til hvordan du laver en super flot og sund hud
 • At vælge farver, der fremhæver din øjenfarve, og hvordan du fremhæver dine bedste sider.
 • Bryllupsmakeup

 

Det siger kunderne:

Lise Hansen
Læs mere
Sanni var super engageret og man mærker en stor ivrighed og begejstring når hun lærer fra sig. Ung som gammel fik gode tips og ideer med hjem. Kan varmt anbefales.

Mvh Lise Hansen, Ballerup
Maja Rasmussen
Læs mere
Hej Sanni
Tusinde tak for i dag jeg har simpelthen følt mig så smuk hele dagen og som jeg ser mig selv se ud. Vil du sende et billede af de børster vi brugte idag? Endnu en gang tusinde tak og glæder mig til at få købt noget make-up og børster, som jeg kan bruge hver dag.

God weekend Maja Rasmussen
Birgit Kristensen
Læs mere
Hej Sanni
Tak for en rigtig god dag og jeg tror alle fik noget brugbart med hjem. Min søster stod op søndag morgen og checkede sin makeup pung og fandt ud af, at hun allerede havde mange af produkterne, men havde ikke rigtig vidst, hvordan hun skulle bruge dem. Men SÅ gik hun igang… 🙂 Du var meget omhyggelig – så tiden var lidt stram, men vi var også mange – så alt i alt var det et rigtig godt kursus.

Birgit Kristensen
Tidligere
Næste

Stilarrangement

MAKEOVER AFTEN – PERSONLIG STIL OG MAKEUP EVENT

 • I får individuelle og personlige tips til jeres stil og hvad der klær jeres kropsform, så I fremhæver det i er glad for og skjuler resten. Jeg viser, hvordan I sammensætter tøjet på forskellige måder og hvordan I bruger accessories, så I får mere ud af jeres garderobe og prøver noget nyt
 • I får tips til hvilke farver der klær jer og hvordan i bruger farverne og sammensætter farver
 • I kan også selv tage lidt tøj med, som I ikke bruger eller ikke ved, hvordan I skal bruge eller andet
 • Jeg viser, hvordan I laver en hurtig og holdbar makeup til hverdag og hvordan I laver en flot festmakeup. Jeg laver makeup på hver enkelt.
Arrangementet kan holdes hos mig eller jeg kan køre ud til jer.
 
3 timer styling af hår, makeup og tøj. Prisen er 3.000 kr.
Alternativt 2½ time og 2.500 kr.
Jeg anbefaler, at I er max 8 personer for at få mest ud af arrangementet.
 
Du er meget  velkommen til at ringe til mig på 24 90 99 00, for at høre lidt nærmere.

Udtalelser:

Bettina Mikkelsen
Læs mere
Kære Sanni

Jeg vil bare sige 1000 tak for et fantastisk stil arrangement, du leverede. Alle var så begejstrede og de roste dig til op over skyerne, og du var så fantastisk til at få det bedste frem i os alle. Sød, smilende, positiv og super dygtig er du også.

Meget professionel og man var ikke i tvivl om hvor dygtig du er til dit fag. Du var inspirerende og god til at formidle og fortælle – på en måde, så vi alle fik noget at arbejde med – på en god måde. Og humor var der også 🙂

Det var så godt, at du kom med og sagde og forklarede og gav alle dine gode råd og fif til os alle sammen. Det har virkelig sat noget i gang, kan jeg love dig for. Jeg har kun ros til op over skyerne til dig fra mig og så sandelig også fra dem alle sammen.

Tak for du havde tid og lyst til, at komme forbi mig og gøre min fødselsdag endnu mere fantastisk. Det er en af de bedste dage i mit liv.

Kh Bettina Mikkelsen, Farum
Tina
Læs mere
Hej Sanni
Tak for sidst, det var bare en rigtig dejlig aften hos dig i tirsdags 🙂

Jeg kom på arbejde næste dag og underholdt med min oplevelse hos dig – det affødte flere gode idéer, så jeg vender nok tilbage med en forespørgsel på endnu et arrangement på et tidspunkt 🙂
Mvh Tina
Tidligere
Næste

Kontakt

Ønsker du en uforpligtende snak om hvad jeg kan tilbyde lige præcis DIG, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.