Reiselyst

Garderobetjek og personlig shopping

 

Læs mere om:

Trænger din garderobe til den helt store makeover? Så kan du med et kombineret garderobetjek og personlig shopping få et helt nyt udgangspunkt for at klæde dig på om morgenen. Vi starter med et garderobetjek og finder ud af hvad du skal beholde og hvordan du kan kombinere det på nye måder. Dernæst tager vi på personlig shopping, hvor jeg inspirerer dig til at prøve helt nye ting – som stadig er i tråd med din stil.

Med et kombineret garderobetjek og personlig shopping finder du frem til din helt egen stil og lærer hvordan du klæder dig efter den i fremtiden. Med et garderobetjek får du det

bedste ud af de ting du allerede har, og med personlig shopping lærer du hvad du skal gå efter i fremtiden.

Ring til mig allerede i dag på telefon 24 90 99 00 og aftal tid til garderobetjek, personlig shopping eller begge dele kombineret.

FØR/EFTER BILLEDER

Before1            TF003

Du kan se priser her.

Kunderne siger:

Kære Sanni

Tusind tak for en rigtig god dag med shopping, makeup og foto. Jeg har fået  rigtig mange komplimenter for mit nye tøj, hver gang jeg har haft det på. Nogle af tingene vil jeg ikke selv haft tænkt på kunne være noget for mig, men kan nu godt se, at det er rigtig godt. Så jeg vil helt sikkert vende tilbage på et andet tidspunkt.

Mette 55 år, psykolog

Kære Sanni,

At kunne shoppe med en stylist har altid været på min ønskeliste. Min ønske blev opfyldt sidste uge hvor jeg havde den fornøjelse at shoppe med en mega dygtig stylist. Dig, Sanni! Du har været “på” fra den første minute og du vidste præcis hvad der skal til. Jeg er ikke typen som shopper ofte. Når jeg gør det, så har jeg tendens til at købe den samme slags tøj og bedst i sort eller grå farve. Du har været rigtig god til at “ styre” mig væk fra mine gammel vaner og har vist mig at farve kan godt blive del er min garderobe og at blande flere farven ser faktisk meget attraktivt ud. Jeg havde det simpelhen så sjovt ved at prøve alle de forskelige ting! Ud over effektiv shopping har du givet mig mange gode tips og råd undervejs, som jeg kommer til at bruge, når jeg shopper selv næste gang – det er “helt hundrede” 😉 !!  Sanni, jeg takker endnu en gang for en dejlig og inspirerende oplevelse.

Marie Kuderova, Vanløse

Kære Sanni

Efter jeg har tabt mig 17 kg. og fået et gavekort af min kæreste til en stylist fik jeg Sanni på

besøg. Vi snakkede hår og Sanni lagde en makeup på mig og jeg fik vist hvordan jeg skulle bruge makeup til hverdag og til fest.

 
Der efter gik vi igang med at sortere i min garderobe og med alle de gode ting Sanni fortalte om tøjet og hvad der passede til mig fik jeg ryddet ud i alt det gamle og noget for stort tøj.
 
Så var vi nået til at skulle på shopping og her viste Sanni mig hvad der passede til mig og hvordan jeg skal sætte tøjet sammen og hvilke farver der går sammen og længden på bluser, facon på bukser osv.  Det har bare været en super dejlig oplevelse og jeg har lært så mange ting om hvad der passer bedst til mig.
 
Sanni er rigtig god, glad og en meget positiv person og jeg var aldrig kommet så langt med mit nye look hvis jeg ikke havde haft denne dejlige dag med Sanni.
 
Jeg har fået så mange positive tilbagemeldninger fra mine børn, kæreste, familie og venner – jeg elsker mit nye look.
 
Da jeg hentede børnene sagde de waw’ mor hvor er du smart. Da jeg senere kom på skolen og mødte de andre mødre til disco festen for min datter, fik jeg krammer og de sagde alle at jeg så sk… godt ud, de var vildt begejsteret og de var vildt interesseret og ville selv ønske sig det, så jeg har anbefalet Sanni til dem ;O)
 
Jeg kan kun anbefale at ønske sig en dag med Sanni.
 
Marianne Jakobsen, 50 år, Roskilde
 
FØR/EFTER billeder

styling-3