sanniogkunde Er det tid til et vendepunkt og det helt store stilskift, så prøv et total makeover med ny tøjstil, nyt hår, briller, sko, tasker, smykker – Ja, den helt store tur. Kontakt mig for yderligere information

Camillas makeover:
For mig er det vigtigt at finde tøj som Camilla føler sig “hjemme i”. Jeg foreslår noget tøj, som passer til Camillas figur dvs. fremhæver det Camilla er glad for og skjuler resten. Jeg har fremhævet Camillas flotte barm og talje:
  • Ampire skåret slåom kjole og en halskæde.
  • Faconsyet vest. Bukser og støvler i samme farve forlænger og slanker benene.
  • Fokus på overkroppen med blondeflæser der giver et feminint look. Tone i tone slanker og giver højde. Ankler er fremhævet ved støvletterne stopper på det smalleste punkt.
FØR
makeover2 makeover5 makeover4
EFTER
makeover-alle makeover1 makeover3
Kunderne siger:
Hej Sanni

Tusind tak for et par super gode og inspirerede dage, sammen med dig. Jeg har haft en fantastisk oplevelse, hvor du med din professionalisme og kyndige vejledning, formåede at rykke til min egen opfattelse og spejlbillede.

Jeg tænker bestemt mig selv, som større end jeg er, hvilket mit tøjvalg beviser. Det fik du med dit tøj valg til mig, fik manet i jorden Sanni. Du har et godt øje for, at finde lækkert og smart tøj som fremhæver det bedste i mig, og giver en følelse af velvære og føle sig smart. Dagen med makeup og foto shoot, var en øjenåbner af format. Der fik du tøj og makeup til at gå op i en højere enhed.

Jeg er overrasket over, at du med få ændringer og virke midler, kan få mig til at stå skarpt og flot i min fremtoning og udstråling. Jeg har fået boostet min selvtillid med alle de positive kommentarer jeg har modtaget, fra mine billeder.

Und jer selv et par timer i godt og trygt selskab med Sanni, gør noget godt for jer selv, det burde alle opleve.

Tak til dig Sanni.

Knus Janie.
Se FØR / EFTER billederne
Before4       makeup4
EFTER
TF015  TF012   TF009
Hej Sanni
Efter jeg har tabt mig 17 kg. og fået et gavekort af min kæreste til en stylist fik jeg Sanni på besøg. Vi snakkede hår og Sanni lagde en makeup på mig og jeg fik vist hvordan jeg skulle bruge makeup til hverdag og til fest.
Der efter gik vi igang med at sortere i min garderobe og med alle de gode ting Sanni fortalte om tøjet og hvad der passede til mig fik jeg ryddet ud i alt det gamle og noget for stort tøj.
Så var vi nået til at skulle på shopping og her viste Sanni mig hvad der passede til mig og hvordan jeg skal sætte tøjet sammen og hvilke farver der går sammen og længden på bluser, facon på bukser osv.  Det har bare været en super dejlig oplevelse og jeg har lært så mange ting om hvad der passer bedst til mig.
Sanni er rigtig god, glad og en meget positiv person og jeg var aldrig kommet så langt med mit nye look hvis jeg ikke havde haft denne dejlige dag med Sanni.
Jeg har fået så mange positive tilbagemeldninger fra mine børn, kæreste, familie og venner – jeg elsker mit nye look.
Da jeg hentede børnene sagde de waw’ mor hvor er du smart. Da jeg senere kom på skolen og mødte de andre mødre til disco festen for min datter, fik jeg krammer og de sagde alle at jeg så sk… godt ud, de var vildt begejsteret og de var vildt interesseret og ville selv ønske sig det, så jeg har anbefalet Sanni til dem ;O)
Jeg kan kun anbefale at ønske sig en dag med Sanni.
Marianne Jakobsen, 50 år, Roskilde
Kære Sanni Tusind tak for en rigtig god dag med shopping, makeup og foto. Jeg har fået  rigtig mange komplimenter for mit nye tøj, hver gang jeg har haft det på. Nogle af tingene vil jeg ikke selv haft tænkt på kunne være noget for mig, men kan nu godt se, at det er rigtig godt. Så jeg vil helt sikkert vende tilbage på et andet tidspunkt.

Mette 55 år, psykolog
Se FØR / EFTER billeder
Before1   
EFTER
  TF003 TF003