DSC_6708

Personlig shopping – bliv den bedste udgave af dig selv

Føler du altid at du er rigtig klædt på? Få en større sikkerhed i din personlig fremtoning og stil. Det kan du bl.a. bruge til jobsamtaler, vigtige kundemøder eller til at præsenterer dig selv og dit firma.

Det gælder om at give det bedst mulige førstegangsindtryk, da det ofte vejer tungt i den samlede vurdering, som vi mennesker gør af hinanden.

Du vil lærer, hvordan du med enkle virkemidler kan komme til at tage dig rigtig godt ud. Det giver selvtilliden et ekstra nøk opad og giver dig en følelse af at være super lækker.

Din udvikling og fremtoning er i centrum.

Du får:

  • Råd og vejledning om farve- og matrialevalg, samt snit og pasformer.
  • Værktøjer til at finde det rigtige tøj der fremhæver dine gode sider og skjule resten.
  • Ny inspiration til at sammensætte dit tøj på forskellige måder, så du får mest ud af dit tøj
  • Sparet tid og jeg udpeget de butikker, hvor du bedst finder tøj til din stil og personlighed, så du i fremtiden nemmere og mere effektivt kan shoppe tøj

Personlig shopping foregår på den måde, at vi først taler sammen i telefonen, og herefter aftaler vi, hvor vi skal shoppe. Jeg har nogle spørgsmål til dig, så jeg bedre kan foreslå et godt sted. I butikkerne finder jeg tøj, som passer til din figur, farver og din personlige stil.

Personlig shopping tager 3 timer og koster 2.400 kr. Du skal regne med 300 kr i kørsel i hovedstadsområdet.

Kontakt mig nu på mobil 24909900 for et uforpligtende tilbud eller se prisliste her.

Måske du også kunne nyde godt af en garderobetjek?

Makeover på Fisketorvet. Se hvor flot den heldige vinder blev efter 3 timers makeover med mig. Se videoen her: https://youtu.be/Odt-xzMiJlA eller på min facebook Styling og Makeup

www.fisketorvet.dk


 

ReiselystDet siger mine kunder:

Hej Sanni

Mange tak for sidst.

Det var nogle timer lige efter mit hoved – masser af drive og effektivitet. Jeg er virkelig glad for, at jeg hoppede ud i det, og jeg har fået så mange positive tilkendegivelser fra kollegaer m.v., der har set mit nye tøj. Tusind tak for det. Og også rigtig godt at vi fik rundet lidt hår og make-up. Jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Ville du sende mig navnet på den butik, der har skindleggings i Lyngby?

I øvrigt beklager jeg, at jeg først vender tilbage nu – der har vært travlt, herunder med konference i Århus.

VH Susanne, 58 år, Dragør

Hei Sanni.

Mange takk for sist.

Jeg hadde tre flotte timer sammen med deg. Lærte masse og fikk med meg utrolig mye fint tøy hjem og flotte sko.

Alt sammen er jeg veldig fornøyd med. Neste uke er det reisevirksomhet og mange kundebesøk. Da gleder jeg meg til å ha ny garderobe i kofferten min J.

Tusen takk for veldig god hjelp og en inspirerende dag 🙂

Sølvi

Hej Sanni.
 
Tak for sidst.
Det var en hård oplevelse at være ude og shoppe med dig. Hæ hæ…
Vi er simpelthen så glade for tøjet. Alle patienterne kommer med positive kommentarer og vi føler os både smarte men også praktiske 😉
 
Der er ingen tvivl om, at vi vil bruge dig igen ligesåvel anbefale dig til andre.
 
Mange hilsner
Kiropraktor Helle Dalhoff
Kiropraktisk Klinik Vanløse
 

Kære Sanni.

Hvor var det skønt at shoppe med dig forleden! Jeg føler mig SÅ meget bedre tilpas i mit tøj efter du har guidet mig mht hvad, der klær mig og ikke klær mig. Er selvfølgelig vildt glad for alt det gode nye tøj, du fandt til mig, men er også rigtig glad for, at jeg nu kan kigge på min eksisterende garderobe med friske øjne.

Ser nu tydeligt hvad der fungerer sammen og hvad, der skal ud  Og så var det godt, at du fik mig til at prøve snit, farver og størrelser, jeg ellers ikke er gået efter. Virkelig en øjenåbner at shoppe med dig 🙂

Kærlig hilsen
Sophie, 40 år, Valby

 

Hej Sanni

Tak for den fantastiske gode oplevelse jeg havde, da vi var ude at shoppe. Jeg havde virkelig brug for al den opmærksomhed og alle de fif, du gav mig. Og tænk sig, at vi nåede alt på bare 2 timer. Det er jeg stadig chokeret over.

Jeg har efterfølgende taget alle dine råd i brug og fået mange komplimenter for min stil. Jeg vil til hver en tid anbefale dig, og jeg tror heller ikke det er sidste gang vi to ses.

Knus Marianne B. Madsen

 

Hej Sanni

Tak for sidst – det var en fornøjelig oplevelse. Rigtig meget vil jeg tage med mig i min videre færd, når jeg bevæger mig ud i den verden, som jeg er temmelig amatør-agtig omkring.

Du var inspirerende, entusiastisk og professionel til stort applaus fra min side. Tusind tak for et par lærerige timer.

Mange hilsner
Lisbeth Kruse Hansen, Vesterbro

 

Hej Sanni.

Tusind tak for i tirsdags. Det var meget lærerigt og jeg tror aldrig jeg har fået så mange positive kommentarer som i de sidste par dage.

Igen tusind tak det var super.

Kærlig Hilsen

Helle Dalhoff
(kiropraktoren fra frederikssund)

 

Hej Sanni.

Tak for en god dag – som jo også lige skal bundfælde sig.

Men bemærkede at da jeg i går aftes gik på strøget, så var det helt andre ting jeg kiggede efter end jeg plejer og de venner jeg var sammen med roste min tøjsammensætning.

Mange hilsner
Gitte Maj Engen

 

Hej Sanni

Min historie er nok ret almindelig. Jeg har lagt mig ud med alderen, og har støt og roligt bevæget mig fra en størrelse 34 til en 42 over de sidste mange år. Efterhånden hadede jeg at købe tøj. Jeg kunne godt se, at andre kvinder (både slanke og runde) kunne være rigtig smart klædt, men jeg kunne bare ikke se mig selv i tilsvarende tøj. Jeg endte altid op med de samme kedelige bukser og bluser, altid i mørke farver og ofte flere numre for stort.

Så besluttede jeg mig for, at finde en professionel til at hjælpe mig. Jeg fandt Sanni, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid! Det eneste jeg lovede Sanni var at prøve alt det tøj hun fandt til mig, også selvom det var noget jeg aldrig selv havde fundet på at hoppe i.

Og det mest utrolige var, at meget af det klædte mig rigtig godt. Sanni gjorde meget ud af at fortælle om snit og linier, og hvad der klæder lige min figur. Jeg plejede altid kun at fokusere på den uklædelige mavedelle og den brede bagdel, men Sanni hjalp mig til at fokusere på de positive ting. Selvom det selvfølgelig var hårdt at stæse rundt i butikker, så var det alligevel en lettelse bare at overlade det hele til Sanni.

Alt jeg skulle var at prøve tøjet hun fandt til mig. Jeg kan varmt anbefale Sanni. Hun er utrolig dygtig til at få en til at se tingene med nye øjne, og til at vise en hvilke snit og farver man skal gå efter. Samtidig er hun en rigtig sød pige, så det var næsten som at shoppe med en god veninde!

Camilla, 44 år, Christianshavn