Brudemakeup og hår

MAKEOVER AFTEN – PERSONLIG STIL OG MAKEUP EVENT

  • I får individuelle og personlige tips til jeres stil og hvad der klær jeres kropsform, så I fremhæver det i er glad for og skjuler resten. Jeg viser, hvordan I sammensætter tøjet på forskellige måder og hvordan I bruger accessories, så I får mere ud af jeres garderobe og prøver noget nyt
  • I får tips til hvilke farver der klær jer og hvordan i bruger farverne og sammensætter farver
  • I kan også selv tage lidt tøj med, som I ikke bruger eller ikke ved, hvordan I skal bruge eller andet
  • Jeg viser, hvordan I laver en hurtig og holdbar makeup til hverdag og hvordan I laver en flot festmakeup. Jeg laver makeup på hver enkelt.
Arrangementet kan holdes hos mig eller jeg kan køre ud til jer.
 
3 timer styling af hår, makeup og tøj. Prisen er 3.000 kr.
Alternativt 2½ time og 2.500 kr.
Jeg anbefaler, at I er max 8 personer for at få mest ud af arrangementet.
 
Du er meget  velkommen til at ringe til mig på 24 90 99 00, for at høre lidt nærmere.

Udtalelser:

Bettina Mikkelsen
Læs mere
Kære Sanni

Jeg vil bare sige 1000 tak for et fantastisk stil arrangement, du leverede. Alle var så begejstrede og de roste dig til op over skyerne, og du var så fantastisk til at få det bedste frem i os alle. Sød, smilende, positiv og super dygtig er du også.

Meget professionel og man var ikke i tvivl om hvor dygtig du er til dit fag. Du var inspirerende og god til at formidle og fortælle – på en måde, så vi alle fik noget at arbejde med – på en god måde. Og humor var der også 🙂

Det var så godt, at du kom med og sagde og forklarede og gav alle dine gode råd og fif til os alle sammen. Det har virkelig sat noget i gang, kan jeg love dig for. Jeg har kun ros til op over skyerne til dig fra mig og så sandelig også fra dem alle sammen.

Tak for du havde tid og lyst til, at komme forbi mig og gøre min fødselsdag endnu mere fantastisk. Det er en af de bedste dage i mit liv.

Kh Bettina Mikkelsen, Farum
Tina
Læs mere
Hej Sanni
Tak for sidst, det var bare en rigtig dejlig aften hos dig i tirsdags 🙂

Jeg kom på arbejde næste dag og underholdt med min oplevelse hos dig – det affødte flere gode idéer, så jeg vender nok tilbage med en forespørgsel på endnu et arrangement på et tidspunkt 🙂
Mvh Tina
Tidligere
Næste

Kontakt

Ønsker du en uforpligtende snak om hvad jeg kan tilbyde lige præcis DIG, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Malcare WordPress Security