Personlig styling

Garderobetjek og personlig shopping

Læs mere om:

 

Trænger din garderobe til den helt store makeover? Så kan du med et kombineret garderobetjek og personlig shopping få et helt nyt udgangspunkt for at klæde dig på om morgenen. Vi starter med et garderobetjek og finder ud af hvad du skal beholde og hvordan du kan kombinere det på nye måder. Dernæst tager vi på personlig shopping, hvor jeg inspirerer dig til at prøve helt nye ting – som stadig er i tråd med din stil.

Med et kombineret garderobetjek og personlig shopping finder du frem til din helt egen stil og lærer hvordan du klæder dig efter den i fremtiden. Med et garderobetjek får du det

bedste ud af de ting du allerede har, og med personlig shopping lærer du hvad du skal gå efter i fremtiden.

Ring til mig allerede i dag på telefon 24 90 99 00 og aftal tid til garderobetjek, personlig shopping eller begge dele kombineret.

Før og efter billeder

Før Efter
Før Efter

Kunderne siger:

Mette
Læs mere
Kære Sanni

Tusind tak for en rigtig god dag med shopping, makeup og foto. Jeg har fået rigtig mange komplimenter for mit nye tøj, hver gang jeg har haft det på. Nogle af tingene vil jeg ikke selv haft tænkt på kunne være noget for mig, men kan nu godt se, at det er rigtig godt. Så jeg vil helt sikkert vende tilbage på et andet tidspunkt.

Mette 55 år, psykolog
Marie Kuderova
Læs mere
Kære Sanni,

At kunne shoppe med en stylist har altid været på min ønskeliste. Min ønske blev opfyldt sidste uge hvor jeg havde den fornøjelse at shoppe med en mega dygtig stylist. Dig, Sanni! Du har været “på” fra den første minute og du vidste præcis hvad der skal til. Jeg er ikke typen som shopper ofte. Når jeg gør det, så har jeg tendens til at købe den samme slags tøj og bedst i sort eller grå farve. Du har været rigtig god til at “ styre” mig væk fra mine gammel vaner og har vist mig at farve kan godt blive del er min garderobe og at blande flere farven ser faktisk meget attraktivt ud. Jeg havde det simpelhen så sjovt ved at prøve alle de forskelige ting! Ud over effektiv shopping har du givet mig mange gode tips og råd undervejs, som jeg kommer til at bruge, når jeg shopper selv næste gang – det er “helt hundrede” 😉 !! Sanni, jeg takker endnu en gang for en dejlig og inspirerende oplevelse.

Marie Kuderova, Vanløse
Marianne Jakobsen
Læs mere
Kære Sanni

Efter jeg har tabt mig 17 kg. og fået et gavekort af min kæreste til en stylist fik jeg Sanni på

besøg. Vi snakkede hår og Sanni lagde en makeup på mig og jeg fik vist hvordan jeg skulle bruge makeup til hverdag og til fest.

Der efter gik vi igang med at sortere i min garderobe og med alle de gode ting Sanni fortalte om tøjet og hvad der passede til mig fik jeg ryddet ud i alt det gamle og noget for stort tøj.

Så var vi nået til at skulle på shopping og her viste Sanni mig hvad der passede til mig og hvordan jeg skal sætte tøjet sammen og hvilke farver der går sammen og længden på bluser, facon på bukser osv. Det har bare været en super dejlig oplevelse og jeg har lært så mange ting om hvad der passer bedst til mig.

Sanni er rigtig god, glad og en meget positiv person og jeg var aldrig kommet så langt med mit nye look hvis jeg ikke havde haft denne dejlige dag med Sanni.

Jeg har fået så mange positive tilbagemeldninger fra mine børn, kæreste, familie og venner – jeg elsker mit nye look.

Da jeg hentede børnene sagde de waw’ mor hvor er du smart. Da jeg senere kom på skolen og mødte de andre mødre til disco festen for min datter, fik jeg krammer og de sagde alle at jeg så sk… godt ud, de var vildt begejsteret og de var vildt interesseret og ville selv ønske sig det, så jeg har anbefalet Sanni til dem ;O)

Jeg kan kun anbefale at ønske sig en dag med Sanni.

Marianne Jakobsen, 50 år, Roskilde
Tidligere
Næste

Garderobetjek

Spar tid og penge

 • Sidder du fast i gamle vaner og køber du nyt tøj, som ligner det du har i forvejen?
 • Føler du, at du aldrig har noget at tage på, selvom du faktisk har masser af tøj i din garderobe?
 • Har du tøj i din garderobe, som stadig har prismærke siddende i nakken?
 • Trænger du til ny inspiration?
 • Føler du altid at du er rigtig klædt på?
 • Få en større sikkerhed i din personlig fremtoning og stil. Det kan du bl.a. bruge til vigtige kundemøder og til at præsenterer dit firma eller dig selv.
 • Det gælder om at give det bedst mulige førstegangsindtryk, da det ofte vejer tungt i den samlede vurdering, som vi mennesker gør af hinanden.
 • Du vil lærer, hvordan du med enkle virkemidler kan komme til at tage dig rigtig godt ud? Det giver selvtilliden et ekstra nøk opad og giver dig en følelse af at være super lækker.
 • Din udvikling og fremtoning er i centrum.

 

Med et garderobetjek får du ryddet op i dit skab og får hjælp til hvad du skal beholde, og hvad der skal kasseres. Jeg viser dig nye måder at sammensætte tøjet på og giver dig inspiration ud fra det, der allerede er i dit klædeskab. Bring nyt liv til garderoben med et garderobetjek!

Et garderobetjek tager 3 timer og prisen er 2.400 kr. Der kommer et kørselstillæg på 300 kr hvis du bor indenfor 30 min fra Vedbæk.

Måske føler du, at der er brug for noget nyt i din garderobe? Du får:

 • Bedre styr på din personlig tøj stil og garderobe
 • Råd og vejledning om farve- og matrialevalg, samt snit og pasformer
 • Fremhævet dine bedste sider via dit tøjvalg
 • Hjælp til at  finde de rigtige farver og sammensætte farverne på nye måder
 • Sammensat de enkelte dele i din garderobe, så de ser godt ud på dig
 • Inspiration til at sammensætte tøjet på forskellige måder, så du får mest ud af dit tøj
 • Godt overblik over din garderobe, så du fremover bliver sikker i dit tøjvalg – i din garderobe og i butikkerne.
 • Jeg lægger stor vægt på, at mine råd og vejledning fører til, at vi sammen finder din personlige stil.

Udtalelser:

Susanne Hjelm
Læs mere
Jeg havde besøg af dig, Sanni til et garderobetjek og makeup tjek. Det er det bedste jeg længe har gjort for mig selv !

Ud over at være “behageligheden selv” er du bare så super dygtig til dit fag ! Efter gennemgangen af mit tøj -fik jeg en masse “nyt” tøj fordi det´ jeg havde kunne sammensættes på helt nye måder og jeg gentog vist mange gange … HOLD nu OP – jeg ligner jo en million (og jeg var jo faktisk igang med at smide selvsamme kjole, bukser, bluse … ud! )

Jeg er vildt begejstret og vil anbefale dig til alle der gider høre efter ! Det er en super god investering at bruge nogle timer sammen med en så kompetent stylist som du. Som en anden af dine kunder har skrevet .. så bliver impulskøbene fortid da jeg nu ved hvilke snit og farver jeg skal gå efter og samtidigt lige overveje om det passer ind i gardaroben.

Jeg er meget glad! Tak Sanni 🙂

Kh Susanne Hjelm
Rikke Struve
Læs mere
Jeg var virkelig spændt på, hvad Sanni havde i “ærmet” da hun skulle lave et klædeskabscheck hos mig. Jeg må sige at det var FANTASTISK. det gav mig helt ny energi. tænk at se sin gaderobe med helt nye øjne, nye måder at sammensætte tøjet på og ikke mindst og måske allervigtigst JEG HAR IKKE KØBT IMPULSKØB siden. så alt i alt har det været en økonomisk gevinst at sige ja tak til Sanni’s klædeskabscheck.

Rikke Struve
Janne Dyrhauge
Læs mere
Super hyggelig – at få lavet garderobetjek er det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Jeg har rost dig over for alle dem jeg kender.

Kh Janne Dyrhauge
Tidligere
Næste

Personlig shopping

Bliv den bedste udgave af dig selv

Føler du altid at du er rigtig klædt på? Få en større sikkerhed i din personlig fremtoning og stil. Det kan du bl.a. bruge til jobsamtaler, vigtige kundemøder eller til at præsenterer dig selv og dit firma.

Det gælder om at give det bedst mulige førstegangsindtryk, da det ofte vejer tungt i den samlede vurdering, som vi mennesker gør af hinanden.

Du vil lærer, hvordan du med enkle virkemidler kan komme til at tage dig rigtig godt ud. Det giver selvtilliden et ekstra nøk opad og giver dig en følelse af at være super lækker.

Din udvikling og fremtoning er i centrum.

Du får:

 • Råd og vejledning om farve- og matrialevalg, samt snit og pasformer.
 • Værktøjer til at finde det rigtige tøj der fremhæver dine gode sider og skjule resten.
 • Ny inspiration til at sammensætte dit tøj på forskellige måder, så du får mest ud af dit tøj
 • Sparet tid og jeg udpeget de butikker, hvor du bedst finder tøj til din stil og personlighed, så du i fremtiden nemmere og mere effektivt kan shoppe tøj

 

Personlig shopping foregår på den måde, at vi først taler sammen i telefonen, og herefter aftaler vi, hvor vi skal shoppe. Jeg har nogle spørgsmål til dig, så jeg bedre kan foreslå et godt sted. I butikkerne finder jeg tøj, som passer til din figur, farver og din personlige stil.

Personlig shopping tager 3 timer og koster 2.400 kr. Du skal regne med 300 kr i kørsel i hovedstadsområdet.

Kontakt mig nu på mobil 24909900 for et uforpligtende tilbud eller måske du også kunne nyde godt af en garderobetjek?

 

Makeover på Fisketorvet. Se hvor flot den heldige vinder blev efter 3 timers makeover med mig, på min facebook eller www.fisketorvet.dk

Udtalelser:

Susanne
Læs mere
Hej Sanni

Mange tak for sidst.

Det var nogle timer lige efter mit hoved – masser af drive og effektivitet. Jeg er virkelig glad for, at jeg hoppede ud i det, og jeg har fået så mange positive tilkendegivelser fra kollegaer m.v., der har set mit nye tøj. Tusind tak for det. Og også rigtig godt at vi fik rundet lidt hår og make-up. Jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Ville du sende mig navnet på den butik, der har skindleggings i Lyngby? I øvrigt beklager jeg, at jeg først vender tilbage nu – der har vært travlt, herunder med konference i Århus.

VH Susanne, 58 år, Dragør
Sølvi
Læs mere
Hei Sanni.

Mange takk for sist.

Jeg hadde tre flotte timer sammen med deg. Lærte masse og fikk med meg utrolig mye fint tøy hjem og flotte sko.

Alt sammen er jeg veldig fornøyd med. Neste uke er det reisevirksomhet og mange kundebesøk. Da gleder jeg meg til å ha ny garderobe i kofferten min J.

Tusen takk for veldig god hjelp og en inspirerende dag 🙂
Helle DalhoffKiropraktisk Klinik Vanløse
Læs mere
Hej Sanni.

Tak for sidst. Det var en hård oplevelse at være ude og shoppe med dig. Hæ hæ… Vi er simpelthen så glade for tøjet. Alle patienterne kommer med positive kommentarer og vi føler os både smarte men også praktiske 😉

Der er ingen tvivl om, at vi vil bruge dig igen ligesåvel anbefale dig til andre.

Mange hilsner Kiropraktor Helle Dalhoff Kiropraktisk Klinik Vanløse
Sophie
Læs mere
Kære Sanni.

Hvor var det skønt at shoppe med dig forleden! Jeg føler mig SÅ meget bedre tilpas i mit tøj efter du har guidet mig mht hvad, der klær mig og ikke klær mig. Er selvfølgelig vildt glad for alt det gode nye tøj, du fandt til mig, men er også rigtig glad for, at jeg nu kan kigge på min eksisterende garderobe med friske øjne.

Ser nu tydeligt hvad der fungerer sammen og hvad, der skal ud Og så var det godt, at du fik mig til at prøve snit, farver og størrelser, jeg ellers ikke er gået efter. Virkelig en øjenåbner at shoppe med dig 🙂

Kærlig hilsen Sophie, 40 år, Valby
Marianne B. Madsen
Læs mere
Hej Sanni

Tak for den fantastiske gode oplevelse jeg havde, da vi var ude at shoppe. Jeg havde virkelig brug for al den opmærksomhed og alle de fif, du gav mig. Og tænk sig, at vi nåede alt på bare 2 timer. Det er jeg stadig chokeret over.

Jeg har efterfølgende taget alle dine råd i brug og fået mange komplimenter for min stil. Jeg vil til hver en tid anbefale dig, og jeg tror heller ikke det er sidste gang vi to ses.

Knus Marianne B. Madsen
Lisbeth Kruse Hansen
Læs mere
Hej Sanni

Tak for sidst – det var en fornøjelig oplevelse. Rigtig meget vil jeg tage med mig i min videre færd, når jeg bevæger mig ud i den verden, som jeg er temmelig amatør-agtig omkring.

Du var inspirerende, entusiastisk og professionel til stort applaus fra min side. Tusind tak for et par lærerige timer.

Mange hilsner Lisbeth Kruse Hansen, Vesterbro
Helle DalhoffKiropraktoren fra frederikssund
Læs mere
Hej Sanni.

Tusind tak for i tirsdags. Det var meget lærerigt og jeg tror aldrig jeg har fået så mange positive kommentarer som i de sidste par dage.

Igen tusind tak det var super.

Kærlig Hilsen

Helle Dalhoff
(kiropraktoren fra frederikssund)
Gitte Maj Engen
Læs mere
Hej Sanni.

Tak for en god dag – som jo også lige skal bundfælde sig.

Men bemærkede at da jeg i går aftes gik på strøget, så var det helt andre ting jeg kiggede efter end jeg plejer og de venner jeg var sammen med roste min tøjsammensætning.

Mange hilsner
Gitte Maj Engen
Camilla
Læs mere
Hej Sanni

Min historie er nok ret almindelig. Jeg har lagt mig ud med alderen, og har støt og roligt bevæget mig fra en størrelse 34 til en 42 over de sidste mange år. Efterhånden hadede jeg at købe tøj. Jeg kunne godt se, at andre kvinder (både slanke og runde) kunne være rigtig smart klædt, men jeg kunne bare ikke se mig selv i tilsvarende tøj. Jeg endte altid op med de samme kedelige bukser og bluser, altid i mørke farver og ofte flere numre for stort.

Så besluttede jeg mig for, at finde en professionel til at hjælpe mig. Jeg fandt Sanni, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid! Det eneste jeg lovede Sanni var at prøve alt det tøj hun fandt til mig, også selvom det var noget jeg aldrig selv havde fundet på at hoppe i.

Og det mest utrolige var, at meget af det klædte mig rigtig godt. Sanni gjorde meget ud af at fortælle om snit og linier, og hvad der klæder lige min figur. Jeg plejede altid kun at fokusere på den uklædelige mavedelle og den brede bagdel, men Sanni hjalp mig til at fokusere på de positive ting. Selvom det selvfølgelig var hårdt at stæse rundt i butikker, så var det alligevel en lettelse bare at overlade det hele til Sanni.

Alt jeg skulle var at prøve tøjet hun fandt til mig. Jeg kan varmt anbefale Sanni. Hun er utrolig dygtig til at få en til at se tingene med nye øjne, og til at vise en hvilke snit og farver man skal gå efter. Samtidig er hun en rigtig sød pige, så det var næsten som at shoppe med en god veninde!

Camilla, 44 år, Christianshavn
Tidligere
Næste

Makeup kurser

Vil du gerne blive bedre til at lægge din egen makeup?

Jeg kan hjælpe dig med et personligt makeup kursus for dig og dine veninder:

 • Teknikker til hvordan du kan lave en perfekt og holdbar makeup til hverdag og fest
 • Inspiration til nye farver, forskellige makeupper og de seneste trends
 • Tips til hvordan du laver en super flot og sund hud
 • At vælge farver, der fremhæver din øjenfarve, og hvordan du fremhæver dine bedste sider.
 • Bryllupsmakeup

 

Det siger kunderne:

Lise Hansen
Læs mere
Sanni var super engageret og man mærker en stor ivrighed og begejstring når hun lærer fra sig. Ung som gammel fik gode tips og ideer med hjem. Kan varmt anbefales.

Mvh Lise Hansen, Ballerup
Maja Rasmussen
Læs mere
Hej Sanni
Tusinde tak for i dag jeg har simpelthen følt mig så smuk hele dagen og som jeg ser mig selv se ud. Vil du sende et billede af de børster vi brugte idag? Endnu en gang tusinde tak og glæder mig til at få købt noget make-up og børster, som jeg kan bruge hver dag.

God weekend Maja Rasmussen
Birgit Kristensen
Læs mere
Hej Sanni
Tak for en rigtig god dag og jeg tror alle fik noget brugbart med hjem. Min søster stod op søndag morgen og checkede sin makeup pung og fandt ud af, at hun allerede havde mange af produkterne, men havde ikke rigtig vidst, hvordan hun skulle bruge dem. Men SÅ gik hun igang… 🙂 Du var meget omhyggelig – så tiden var lidt stram, men vi var også mange – så alt i alt var det et rigtig godt kursus.

Birgit Kristensen
Tidligere
Næste

Makeover

Er det tid til et vendepunkt og det helt store stilskift, så prøv et total makeover med ny tøjstil, nyt hår, briller, sko, tasker, smykker – Ja, den helt store tur. Kontakt mig for yderligere information.

 

Camillas makeover:

For mig er det vigtigt at finde tøj som Camilla føler sig “hjemme i”. Jeg foreslår noget tøj, som passer til Camillas figur dvs. fremhæver det Camilla er glad for og skjuler resten. Jeg har fremhævet Camillas flotte barm og talje:

 • Ampire skåret slåom kjole og en halskæde.
 • Faconsyet vest. Bukser og støvler i samme farve forlænger og slanker benene.
 • Fokus på overkroppen med blondeflæser der giver et feminint look. Tone i tone slanker og giver højde. Ankler er fremhævet ved støvletterne stopper på det smalleste punkt.

Det siger kunderne:

Hej Sanni

Tusind tak for et par super gode og inspirerede dage, sammen med dig. Jeg har haft en fantastisk oplevelse, hvor du med din professionalisme og kyndige vejledning, formåede at rykke til min egen opfattelse og spejlbillede.

Jeg tænker bestemt mig selv, som større end jeg er, hvilket mit tøjvalg beviser. Det fik du med dit tøj valg til mig, fik manet i jorden Sanni. Du har et godt øje for, at finde lækkert og smart tøj som fremhæver det bedste i mig, og giver en følelse af velvære og føle sig smart. Dagen med makeup og foto shoot, var en øjenåbner af format. Der fik du tøj og makeup til at gå op i en højere enhed.

Jeg er overrasket over, at du med få ændringer og virke midler, kan få mig til at stå skarpt og flot i min fremtoning og udstråling. Jeg har fået boostet min selvtillid med alle de positive kommentarer jeg har modtaget, fra mine billeder.

Und jer selv et par timer i godt og trygt selskab med Sanni, gør noget godt for jer selv, det burde alle opleve.

Tak til dig Sanni.

Knus Janie.

Før Efter

Hej Sanni

Tusind tak for et par super gode og inspirerede dage, sammen med dig. Jeg har haft en fantastisk oplevelse, hvor du med din professionalisme og kyndige vejledning, formåede at rykke til min egen opfattelse og spejlbillede.

Jeg tænker bestemt mig selv, som større end jeg er, hvilket mit tøjvalg beviser. Det fik du med dit tøj valg til mig, fik manet i jorden Sanni. Du har et godt øje for, at finde lækkert og smart tøj som fremhæver det bedste i mig, og giver en følelse af velvære og føle sig smart. Dagen med makeup og foto shoot, var en øjenåbner af format. Der fik du tøj og makeup til at gå op i en højere enhed.

Jeg er overrasket over, at du med få ændringer og virke midler, kan få mig til at stå skarpt og flot i min fremtoning og udstråling. Jeg har fået boostet min selvtillid med alle de positive kommentarer jeg har modtaget, fra mine billeder.

Und jer selv et par timer i godt og trygt selskab med Sanni, gør noget godt for jer selv, det burde alle opleve.

Tak til dig Sanni.

Knus Janie.

Før Efter

Styling til mænd

Bliv den bedste udgave af dig selv

Garderobetjek og shopping

Måske føler du at der er brug for noget nyt i din garderobe eller mangler ny inspiration?

Du får:

 • Bedre styr på din tøjstil og garderobe
 • Sammensat de enkelte dele i din garderobe på nye måder
 • Sorteret i dit tøj så du kun har tøj hængende som passer til dig
 • Ny inspiration og prøver nye muligheder
 • Effektiv shopping med råd og vejledning i hvad der klær dig

 

Kontakt mig nu for et uforpligtende tilbud eller se mine priser.

Det siger kunderne:

Bjarne
Læs mere
Hej Sanni

….. Selv tusinde tak for en mega fed shoppetur, det kunne jeg virkelig bruge til noget. Super fedt tøj som jeg aldrig selv ville have tænkt på, super dejligt at blive guide af dig, du fangede så fint hvad jeg kunne lide osv. Du fangede mig rigtig godt, og det gjorde det hele meget trygt.

Jeg er helt sikker på, at det ikke er sidste gang jeg skal på shoppetur med dig…… Endnu engang tusinde tak for en fantastisk oplevelse.. Og tak fordi du skriver til mig, hvordan jeg kan sætte tøjet sammen…..

Bedste Hilsner Bjarne
kia
Læs mere
Kære Sanni

Tusind tusind tak for at have givet Martin en helt fantastisk dag med ham selv i fokus. Du har virkelig inspireret ham, og det er en fornøjelse at se hvor ivrig og tilfreds han er med dagens forløb. I har rigtig fået shoppet igennem, og han har masser af blod på tanden til nye sammensætninger, nyt tøj og mere shopping. Han er dog også meget træt, og skal lige fordøje al den nye information 🙂

Er nu endnu mere ivrig efter at få tjekket min egen garderobe igennem, som uden tvivl trænger til det, efter næsten at have stået stille i to år grundet graviditet og barsel. Er det på nogen måde muligt, at vi kan finde et tidspunkt inden den 14. maj, hvor jeg starter på job igen?

Ser frem til at høre fra dig – og endnu engang tak!

Kh Kia
Thomas Hem
Læs mere
Kære Sanni..

Jeg er oprigtig stadigvæk så glad for min beslutning om at bede om din hjælp, selv her 2 mdr. efter vores “vilde indkøbs tur” at jeg endnu en gang vil sige dig tak for din store hjælp da jeg skulle skifte min garderobe efter et større vægttab og trængte til et “service tjek” af en der ikke havde “Aktier” i mig.. 🙂 altså en objektiv vurdering af undertegnede årgang 67..!!!, for sjov skyld syntes jeg lige jeg vil dele mine tanker med dig om hvad jeg følte… før.. under… og ikke mindst efter vores indkøbstur…!! :-)))

Jeg vil NU gerne indrømme at det var med bange anelser da jeg kontaktede dig for at hører lidt mere om hvad du kunne tilbyde og hvad det kostede lidt grænseoverskridende syntes jeg… dine spørgsmål.. måske..ja, men det skal du have, lige på..med godt humør og et smil på læben “kunne man hører” imens dine spørgsmål prøvede at gøre mig til en “type”.. syntes jeg… Men du fik på ingen tid brudt isen og vi fik en aftale i stand.

Jeg skal heller ikke benægte at tiden op til at vi skulle mødes…også blev brugt på at finde på “undskyldninger for at aflyse”… HELDIGVIS vandt nysgerrighedden og den”store dag” op randt.

Da jeg stod op den morgen, besluttede jeg mig for at møde dig med “ja hatten” på og en positivtilgang til dine forslag… nu da der ikke var anden udvej… end at møde op til vores aftale….syntes stadigvæk at det var lidt pinligt kan jeg huske… men ville have det bedste ud af den situation jeg nu havde bragt mig selv i..ellers ville det jo forøvrigt ikke give nogen mening…. og her vil jeg gerne have lov til at indskyde en bemærkning… den beslutning var/er den bedste beslutning jeg har truffet i år… :-)))

Lige fra starten følte jeg mig i trykke hænder og efter et meget kort øjeblik forstod jeg alle dine “mærkelige” spørgsmål da vi lavet aftalen, næsten alt hvad du kom slæbende med.. kunne jeg se mig selv… se smart ud i og da du så begyndte at forklare mig den “røde tråd” i hvad “VI” havdevalgt og ikke mindst hvordan “man kunne mixe” de forskellige ting sammen imens du tog min mobil og fotograferede “hvad du forklarede”… gik det op for mig at der på ingen måde “var noget pinligt” over at få hjælp af en “personlig shopper” tværtimod… det var intet mindre end FANTASTISK & TOTAL LUXUS.. og helt klart den bedste gave jeg har givet mig selv i mange år…

Jeg følte mig mindst 10 år yngre… uden at det er “påtaget anstrengt ungt” (bør nævne jeg er 47 år gammel), jeg føler mig “klædt på til at møde livet” lige fra vækkeuret ringer til at sengen kalder igen… på næsten alle plan.. (Droningen/ridderkorset undtaget), men alligevel uden at jeg føler mig lavet om…. Bare mig… men meget smartere at se på…

Kære Sanni.. sluttelig vil jeg give dig en sidste indrømmelse… da afregningens time kom, der brød du min sidste lille bitte modstand ned.. som ellers havde holdt mig “lidt nede” på jorden (og ikke svævet på en sky) i de små to timer vi havde brugt på “projekt THOMAS”…Den stakkels ekspedient.(!).. der var meget tøj.. og flere par sko samt armbånd osv…. der slog tanken mig… Thomas du skal nok regne med at din bankrådgiver ringer en af dagene..syntes han blev ved med at slå ind på kassen… lige pludselig ser jeg…. at meget af det tøjet vi har valgt, er på tilbud.. med op til 70%… der røg min sidste fordom… du ved mht. din branche kontra retur-kommision, gaver osv… ja der har været mange forslag fra dem jeg har fortalt om vores aftale…

Men de er ALLE blevet gjort til skamme, og jeg er 100% blevet klar over at sådan handler du ikke… og du har på ingen måde “fine følelser” omkring tilbudsvare… de gode priser du “spotter” kommer din kunde til gode… det kan jeg bekræfte efter vores “VILDE INDKØBSTUR” og selv om jeg har fået fornyet min garderobe 100% fra inderst til yderst… flere par sko/støvler, armbånd osv… ja så behøver jeg ikke at “frygte” en opringning fra min bankrådgiver… og dette iberegnet dit salær Sanni… Så Sanni endnu en gang tak for en kæmpe oplevelse… en oplevelse jeg vil anbefale alle og en hver at prøve…. “man behøver ikke at være millionær eller rig” har jeg fundet ud af for at mærke det “lidt fede liv”

Vi høres/ses til foråret.

Kærlig Hilsen
Thomas Hem
Salgschef
Morten J
Læs mere
Hej Sanni

Tusind tak for hjælpen i dag, det var en fornøjelse at møde jer begge. Synes I fik fundet noget rigtig lækkert tøj, og det var dejligt at få taget billeder af de ting, som passede sammen, så jeg har noget inspiration fremadrettet.Jeg glæder mig til at have det på i den kommende tid.

Mvh
Morten J
Morten J
Læs mere
Kære Sanni Jeg har lige pt. svært ved at finde ord for, hvor dejlig og en fantastisk oplevelse det har været at få din rådgivning.

Du har en rigtig god iagtagelsesevne og ikke mindst forståelse for mange ting og din forvandling af mig har haft meget stor virkning på mig selv og opfattelse af mig selv, men også på mine omgivelser, som nu ser mig på en helt ny måde. Om det så er bedre eller ej, kan diskuteres for jeg kan mærke at jeg tiltrækker nu rigtig mange dejlige varme mennesker og begyndt at få en del nye venner, som ikke kun er faglige bekendte eller netværkere.

Jeg føler også at mit selvværd har løftet sig rigtig meget. Jeg kan mærke en oprigtig glæde vokse indeni mig, som jeg er meget taknemmelig for.

Jeg er meget overvældet og skal fordøje de mange impulser og indtryk fra dagen og tak for den gave du har givet mig, ved at bidrage til få mig til at holde af mig selv igen.

På gensyn/snak!
De bedste hilsener
Per Chr. Halling
Tidligere
Næste

Kontakt

Ønsker du en uforpligtende snak om hvad jeg kan tilbyde lige præcis DIG, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.