Styling til mænd

Bliv den bedste udgave af dig selv

Garderobetjek og shopping

Måske føler du at der er brug for noget nyt i din garderobe eller mangler ny inspiration?

Du får:

  • Bedre styr på din tøjstil og garderobe
  • Sammensat de enkelte dele i din garderobe på nye måder
  • Sorteret i dit tøj så du kun har tøj hængende som passer til dig
  • Ny inspiration og prøver nye muligheder
  • Effektiv shopping med råd og vejledning i hvad der klær dig

 

Kontakt mig nu for et uforpligtende tilbud eller se mine priser.

Det siger kunderne:

Bjarne
Læs mere
Hej Sanni

….. Selv tusinde tak for en mega fed shoppetur, det kunne jeg virkelig bruge til noget. Super fedt tøj som jeg aldrig selv ville have tænkt på, super dejligt at blive guide af dig, du fangede så fint hvad jeg kunne lide osv. Du fangede mig rigtig godt, og det gjorde det hele meget trygt.

Jeg er helt sikker på, at det ikke er sidste gang jeg skal på shoppetur med dig…… Endnu engang tusinde tak for en fantastisk oplevelse.. Og tak fordi du skriver til mig, hvordan jeg kan sætte tøjet sammen…..

Bedste Hilsner Bjarne
kia
Læs mere
Kære Sanni

Tusind tusind tak for at have givet Martin en helt fantastisk dag med ham selv i fokus. Du har virkelig inspireret ham, og det er en fornøjelse at se hvor ivrig og tilfreds han er med dagens forløb. I har rigtig fået shoppet igennem, og han har masser af blod på tanden til nye sammensætninger, nyt tøj og mere shopping. Han er dog også meget træt, og skal lige fordøje al den nye information 🙂

Er nu endnu mere ivrig efter at få tjekket min egen garderobe igennem, som uden tvivl trænger til det, efter næsten at have stået stille i to år grundet graviditet og barsel. Er det på nogen måde muligt, at vi kan finde et tidspunkt inden den 14. maj, hvor jeg starter på job igen?

Ser frem til at høre fra dig – og endnu engang tak!

Kh Kia
Thomas Hem
Læs mere
Kære Sanni..

Jeg er oprigtig stadigvæk så glad for min beslutning om at bede om din hjælp, selv her 2 mdr. efter vores “vilde indkøbs tur” at jeg endnu en gang vil sige dig tak for din store hjælp da jeg skulle skifte min garderobe efter et større vægttab og trængte til et “service tjek” af en der ikke havde “Aktier” i mig.. 🙂 altså en objektiv vurdering af undertegnede årgang 67..!!!, for sjov skyld syntes jeg lige jeg vil dele mine tanker med dig om hvad jeg følte… før.. under… og ikke mindst efter vores indkøbstur…!! :-)))

Jeg vil NU gerne indrømme at det var med bange anelser da jeg kontaktede dig for at hører lidt mere om hvad du kunne tilbyde og hvad det kostede lidt grænseoverskridende syntes jeg… dine spørgsmål.. måske..ja, men det skal du have, lige på..med godt humør og et smil på læben “kunne man hører” imens dine spørgsmål prøvede at gøre mig til en “type”.. syntes jeg… Men du fik på ingen tid brudt isen og vi fik en aftale i stand.

Jeg skal heller ikke benægte at tiden op til at vi skulle mødes…også blev brugt på at finde på “undskyldninger for at aflyse”… HELDIGVIS vandt nysgerrighedden og den”store dag” op randt.

Da jeg stod op den morgen, besluttede jeg mig for at møde dig med “ja hatten” på og en positivtilgang til dine forslag… nu da der ikke var anden udvej… end at møde op til vores aftale….syntes stadigvæk at det var lidt pinligt kan jeg huske… men ville have det bedste ud af den situation jeg nu havde bragt mig selv i..ellers ville det jo forøvrigt ikke give nogen mening…. og her vil jeg gerne have lov til at indskyde en bemærkning… den beslutning var/er den bedste beslutning jeg har truffet i år… :-)))

Lige fra starten følte jeg mig i trykke hænder og efter et meget kort øjeblik forstod jeg alle dine “mærkelige” spørgsmål da vi lavet aftalen, næsten alt hvad du kom slæbende med.. kunne jeg se mig selv… se smart ud i og da du så begyndte at forklare mig den “røde tråd” i hvad “VI” havdevalgt og ikke mindst hvordan “man kunne mixe” de forskellige ting sammen imens du tog min mobil og fotograferede “hvad du forklarede”… gik det op for mig at der på ingen måde “var noget pinligt” over at få hjælp af en “personlig shopper” tværtimod… det var intet mindre end FANTASTISK & TOTAL LUXUS.. og helt klart den bedste gave jeg har givet mig selv i mange år…

Jeg følte mig mindst 10 år yngre… uden at det er “påtaget anstrengt ungt” (bør nævne jeg er 47 år gammel), jeg føler mig “klædt på til at møde livet” lige fra vækkeuret ringer til at sengen kalder igen… på næsten alle plan.. (Droningen/ridderkorset undtaget), men alligevel uden at jeg føler mig lavet om…. Bare mig… men meget smartere at se på…

Kære Sanni.. sluttelig vil jeg give dig en sidste indrømmelse… da afregningens time kom, der brød du min sidste lille bitte modstand ned.. som ellers havde holdt mig “lidt nede” på jorden (og ikke svævet på en sky) i de små to timer vi havde brugt på “projekt THOMAS”…Den stakkels ekspedient.(!).. der var meget tøj.. og flere par sko samt armbånd osv…. der slog tanken mig… Thomas du skal nok regne med at din bankrådgiver ringer en af dagene..syntes han blev ved med at slå ind på kassen… lige pludselig ser jeg…. at meget af det tøjet vi har valgt, er på tilbud.. med op til 70%… der røg min sidste fordom… du ved mht. din branche kontra retur-kommision, gaver osv… ja der har været mange forslag fra dem jeg har fortalt om vores aftale…

Men de er ALLE blevet gjort til skamme, og jeg er 100% blevet klar over at sådan handler du ikke… og du har på ingen måde “fine følelser” omkring tilbudsvare… de gode priser du “spotter” kommer din kunde til gode… det kan jeg bekræfte efter vores “VILDE INDKØBSTUR” og selv om jeg har fået fornyet min garderobe 100% fra inderst til yderst… flere par sko/støvler, armbånd osv… ja så behøver jeg ikke at “frygte” en opringning fra min bankrådgiver… og dette iberegnet dit salær Sanni… Så Sanni endnu en gang tak for en kæmpe oplevelse… en oplevelse jeg vil anbefale alle og en hver at prøve…. “man behøver ikke at være millionær eller rig” har jeg fundet ud af for at mærke det “lidt fede liv”

Vi høres/ses til foråret.

Kærlig Hilsen
Thomas Hem
Salgschef
Morten J
Læs mere
Hej Sanni

Tusind tak for hjælpen i dag, det var en fornøjelse at møde jer begge. Synes I fik fundet noget rigtig lækkert tøj, og det var dejligt at få taget billeder af de ting, som passede sammen, så jeg har noget inspiration fremadrettet.Jeg glæder mig til at have det på i den kommende tid.

Mvh
Morten J
Morten J
Læs mere
Kære Sanni Jeg har lige pt. svært ved at finde ord for, hvor dejlig og en fantastisk oplevelse det har været at få din rådgivning.

Du har en rigtig god iagtagelsesevne og ikke mindst forståelse for mange ting og din forvandling af mig har haft meget stor virkning på mig selv og opfattelse af mig selv, men også på mine omgivelser, som nu ser mig på en helt ny måde. Om det så er bedre eller ej, kan diskuteres for jeg kan mærke at jeg tiltrækker nu rigtig mange dejlige varme mennesker og begyndt at få en del nye venner, som ikke kun er faglige bekendte eller netværkere.

Jeg føler også at mit selvværd har løftet sig rigtig meget. Jeg kan mærke en oprigtig glæde vokse indeni mig, som jeg er meget taknemmelig for.

Jeg er meget overvældet og skal fordøje de mange impulser og indtryk fra dagen og tak for den gave du har givet mig, ved at bidrage til få mig til at holde af mig selv igen.

På gensyn/snak!
De bedste hilsener
Per Chr. Halling
Tidligere
Næste

Kontakt

Ønsker du en uforpligtende snak om hvad jeg kan tilbyde lige præcis DIG, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Malcare WordPress Security